Hirdetés

Conan Exiles - a fejlesztők véletlenül a Denuvo nélküli változatot adták ki

|

A Funcom játéka is napjaink legnépszerűbb védelmét használja, csak az a baj, hogy a kiadott buildben épp nem volt benne. A kalózok kihasználták a hibát.

Hirdetés

Az egy dolog, ha egy játék Denuvo védelemmel jelenik meg, és a kalózok hamar feltörik. Az meg egy másik, ha a fejlesztő néz be valamit.

A Conan Exiles a napokban jelent meg korai hozzáférésű játékként, és ugyan köztudottan Denuvót használ, a torrentoldalakon gyorsan felbukkant. Mint kiderült, a Steamre egy védelem nélküli változat került fel, ez landolt végül a kalózoknál. Bár a Funcom gyorsan kiadott egy frissítést, a kalózváltozat terjedését nem tudja megállítani. Szerencsére nem is nagyon kell, ugyanis a védelem nélküli, nagyon kezdetleges állapotú verzió nem frissíthető, így egyrészt tele van hibákkal, másrészt nem jön hozzá új tartalom. A kalózváltozat legfeljebb egy kipróbálás erejéig jó, meg privát szervereken lehet kóstolgatni. Egy kicsit azért még így is kínos. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)