Hirdetés

Conan Unconquered - vadonatúj stratégiai játék készül a Conan, a barbár alapján

|

A tervek szerint ráadásul már jövőre megjelenhet az alkotás, amin egy elég tapasztalt brigád dolgozik.

Hirdetés

Manapság már nem annyira népszerűek a stratégiai játékok, mint jó pár évvel ezelőtt, de azért még akad néhány olyan csapat, aki szívesen foglalkozik ezzel a műfajjal. Ilyen például az ex-westwoodos szakembereket a soraiban tudó Petroglyph Games, akik most egy vadonatúj projekten dolgoznak - ők készítik egyébként ugyebár a Command & Conquer Remastered pakkot is.

Hirdetés

Már a héten felröppentek a hírek, amelyek szerint készül egy új Conan játék. Szerencsére ennek leleplezésére sem kellett sokáig várnunk. A Conan Unconquered lesz a legelső olyan stratégiai játék, amely a Conan, a barbár világában játszódik. A Funcom által kiadott alkotásban az lesz a feladatunk, hogy felépítsük saját erődünket, egységeket képezzünk ki, és felvegyük a harcot a Hyboria földjén tanyázó hordákkal. Az ellenfelek folyamatosan, hullámokban fognak ránk törni, miközben fejleszthetjük bázisunkat, és persze egyre nagyobbá varázsolhatjuk seregünket. Ráadásul nemcsak egyedül, hanem akár egy társunkkal együtt, co-opban is felvehetjük a harcot az életünkre törő ellenségekkel.

A jelenlegi tervek szerint a játék valamikor 2019 második negyedévében érkezik meg PC-re, a bejelentéshez pedig természetesen egy trailer is dukált. 

Pár kép is érkezett az előzetes mellett, ezeket az alábbi galériában éritek el. 

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)