Hirdetés

Conan Unconquered - most hosszabban nézhetjük a játékmenetet

|

A Petroglyph fejlesztői nagyon lelkesek a túlélős stratégiai játék kapcsán.

Hirdetés

A következő Conan játék szeretne egy kis újdonságot vinni a stratégiai játékok műfajába, illetve vegyíteni azt a túlélős játékok elemeivel. Lényegében bázist kell építenünk, és minden áron megvédeni a folyamatos támadásoktól.

Hirdetés

Az RTS-ekben tapasztalt  Petroglyph fejleszti, és május 30-án fog megjelenni PC-re. Az új videó az eddigieknél részletesebben igyekszik bemutatni a játékmenetet, illetve azt, hogy mennyire élvezik a fejlesztők. Láthatóan nagyon.

Ez most már nagyon kikívánkozik: akárhányszor Conan a téma, én csak erre tudok gondolni, hallgassátok meg, aztán dúdoljátok egész nap, hogy "Crush your enemies, see them driven before you":

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)