Hirdetés

Conarium - Lovecraft előtt tiszteleg a hamarosan érkező kalandjáték

|

Egy klasszikus H. P. Lovecraft-novellafolyam ihlette a Conarium sztoriját, aminek a végigjátszásába nemsokára bele is vághatunk.

Hirdetés

Tudjuk, a "Lovecraft-ihletésű" szókapcsolat ma már kicsit az olyan klisés játékleírásokra hasonlít, mint a retro-ihletésű platformer, de a Conarium készítői nem csak csápos szörnyeket tesznek a játékukba. A Zoetrope csapata konkrétan az író egyik novellája afféle rajongói folytatásának szánja készülő játékát.

A sztori szerint Frank Gilmanként ébredünk zavaros emlékekkel egy, a déli sarkhoz közel lévő kutatóbázison, amiből Lovecraft rajongói kikövetkeztethetik - amit a készítők teljesen nyíltan hirdetnek -, hogy Az őrület hegyei történetéhez kapcsolódik a Conarium sztorija. A június 6-án érkező kalandban rengeteg titok, több befejezés, hátborzongató zene és nem akármilyen látvány vár minket. Hogy ez utóbbi hogy sikerült, azt az alábbi galéria és trailer alapján ti magatok is eldönthetitek.

Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)