Hirdetés

Légy kreatív, és zsákolj be egy extrém festésű PlayStation 4 kontrollert

|

Varázsolj minél szebb falfestményt a Concrete Genie-ben, és lehet, hogy épp te szerezheted meg ezt az impozáns kontrollert.

Hirdetés

A Sonyval közösen nemrég elindítottuk #stopbullying kampányunkat, ennek keretében pedig készítettünk is egy videót, amelyben HP és mazur a Concrete Genie-vel játszott (elvégre ez a játék is ezt a témakört boncolgatja), közben Damsa Andrei pszichológus szakértővel beszélgettek a zaklatásról, illetve a ti leveleitekről, amiket ezzel kapcsolatban írtatok nekünk. Az említett kampány még nem ért véget, most pedig egy különleges perifériára is szert tehettek ennek köszönhetően. 

Hirdetés

A Sony ugyanis felajánlott egy teljesen egyedi festéssel ellátott, vörös terepmintás PlayStation 4 kontrollert. Azért, hogy megszerezzétek ezt a nem mindennapi perifériát, mindössze annyit kell tennetek, hogy a Concrete Genie játékban szabadjára engeditek a fantáziátokat, és a lehető legkreatívabb módon megfestetek egy falfelületet, majd az erről készül képet elkülditek nekünk. A zsűri ezek közül választja majd ki a legszebb alkotást. 

Munkáitokat a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk "Concrete Genie" tárgyú üzenetekben 2020. január 31-ig. Miután kiválasztottuk a győztest, természetesen felvesszük vele egyből a kapcsolatot, és megbeszélünk vele minden részletet, illetve tájékoztatjuk arról, hol és mikor tudja átvenni a vörös terepmintás festésű PlayStation 4 kontrollerét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)