Hirdetés

Magyar feliratot kap a Concrete Genie

|

Természetesen ezt a PS4-exkluzívot is anyanyelvünkön játszhatjuk.

Hirdetés

Igazából lassan már azt kellene kiemelnünk, ha véletlenül egy olyan PlayStation 4-exkluzív játék érkezik, amit nem lokalizálnak, bár egyelőre még van, ami kimarad (például a Blood & Truth, ami nagy kedvenc mifelénk). A mérleg mindenesetre abszolút pozitív, és most még egy örömteli bejelentés érkezett mellé.

Hirdetés

Az október 9-én megjelenő Concrete Genie azonban magyar felirattal jelenik meg, ahogy egyébként ősszel a Death Stranding és a MediEvil is. A játék már előrendelhető dobozosan és digitálisan, így akinek ez az egy infó kellett ahhoz, hogy jelezze vásárlási szándékát, most már ne várjon tovább. A Concrete Genie-ben Ash, egy fiatal srác felett vehetjük át az irányítást, akinek festményei életre kelnek. Nézzétek meg a videót, érdekes a koncepció:

Nektek hogy tetszik? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)