Hirdetés

Condemned - film és folytatás!

|

A WB Interactive jelenleg is munkálkodik a Condemned: Criminal Origins című horrorjátékon, melynek megjelenését jövőre csúsztatták - mindeközben már a filmváltozat is készülőben van, amely hasonló koncepcióra épül és már a címe, sőt a producerei is megvannak. A Species X kieszelője Jason Hall és Nathan Hendrickson. Előbbi kezében van az egész WB Interactive, mely köztudottan az egyetlen olyan játékkiadó, amelynek filmstúdió a tulajdonosa. Szóval... a producerek Basil Iwanyk és David Goyer. Hall így vélekedett: "Valami újat szeretnénk. A játékadaptációkkal általában az a baj, hogy nem nyújt semmit a film, ha a játékot kellően nem ismerjük. Olyasféle univerzumot szeretnénk teremteni, mint a Star War. Ennek megfelelően akkortájt lenne a film premierje, amikor a játék második része jelenik meg - így máris tovább bővülne az univerzum."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)