Hirdetés

Conduit 2 Launch Trailer

|

Nintendo Wii-re nem sok színvonalas lövölde készül. Talán majd ez...

Hirdetés

A SEGA és a High Voltage Software közreműködésének köszönhetően elkészült a Conduit 2, mely egy Nintendo Wii exkluzív játék.

Ennek okán itt az utolsó előzetes, játékmenet részletekkel:

Azért nem néz ki rosszul a kicsike, ahhoz képest, hogy Wii-s játékról van szó. A 2009-ben kiadott első rész nem aratott valami nagy sikert, ezért több csábító újítást is belegyűrtek a második részbe: a szóló kampány mellé olyan finomságokat kapunk, mint az osztott képernyős kooperatív mód, valamint az online multiplayer mód, 10 különböző játéktípussal. Egyre jobban hangzik, igaz? A Conduit 2 április 21-én jelent meg Nintendo Wii-re, szerintem mindenképp próbáljátok ki, ha megtehetitek. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)