Hirdetés

Connor McGregorral felmosták a padlót, de legalább kapott egy DLC-t az UFC 4-ben

|

A világsztár MMA-harcos életében először feküdt ki meccsen, ennek ellenére, az Electronic Arts különleges kiegészítővel ünnepelte a visszatérését.

Hirdetés

Ez Electronic Arts legutóbbi MMA játéka, a UFC 4 valamelyest elmaradt elődei sikerétől, de a cég természetesen nem mondott le róla, és több frissítést valamint új tartalmat is szállított a megjelenés óta. A sportág abszolút sztárjának számító Conor McGregor egyéves szünet utáni visszatérése abszolút remek alkalom volt, hogy a fejlesztők egy kis újdonsággal lepjék meg a rajongókat.

A UFC 257 gála keretében az ír McGregor az amerikai Dustin Poirierral csapott össze, akit korábban már egyszer legyőzött, ám most meglepetésre utóbbi nyerte a meccset, méghozzá kiütéssel. Ezzel ő lett az első, akinek sikerült kifektetnie a világsztárt, aki később sportszerűen elismerte, hogy ellenfele jobb volt nála.

Hirdetés

Vereség ide vagy oda, a háromszor visszavonult legenda visszatérése fontos esemény a UFC történetében, így a hivatalos játékon belül is meg kellett erről emlékezni. Ennek örömére az Electronic Arts fejlesztői ingyenes DLC-ként rakták bele a UFC 4-be McGregor 2014-es kinézetét. Ekkor csapott össze ugyanis korábban a két bunyós - ahogy az imént írtuk, egészen eltérő eredménnyel.

Az új kinézet mellett érkezett egy új játszható karakter, a könnyűsúlyú Jiri Prochazka személyében, aki február  27-én csap össze Dominick Reyesszel, valamint jó pár megszerezhető ruhadarab is, melyek szintén McGregorhoz kapcsolódnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)