Hirdetés

Contract Killer infók

|

Az Adrenalin Vault volt az első, aki információkat szerzett a Contract Killer nevű idén augusztusban megjelenő akciójátékról. A főszereplő Dominick egy genetikailag felturbózott szuperkatona, mellékállásban mesterlövész, mellesleg nőcsábász... A linkre kattintva találhatunk pár képet, emellett kiderül, hogy igen szövevényes történetet (el tudjátok képzelni, mi mindenen mehet keresztül egy szuperkatona? Neeem...), természetesen eget verő mesterséges intelligenciával rendelkező ellenségeket, és bajtársakat, problémák többféle megoldását, hatalmas pályákat, realisztikus fizikát és környezetet kapunk. Kell ennél több? :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)