Hirdetés

Control - érkezik később letölthető tartalom?

|

Valaki beletúrt egy picit a Remedy új játékába, és egy esetleges DLC-re utaló nyomot talált.

Hirdetés

Már évek óta az a bevett szokás a fejlesztők többségénél, hogy kisebb-nagyobb DLC-kkel egészítik ki játékaikat, és sajnos akad néhány olyan szélsőséges eset is, amikor egy csapat szinte mindenből fizetős extrát csinál. Azt nem tudni még, lesz-e ilyesmi a Controlhoz, de a jelek szerint már tervezget valamit a Remedy.

Hirdetés

A játékfejlesztők különböző debugger eszközökkel szokták tesztelni, hogy megfelelően működnek-e alkotásuk egyes funkciói. A kész termékben általában már ki van kapcsolva a dolog, viszont némi trükközéssel könnyen elő lehet varázsolni. Egy ManFightDragon nevű youtubernek sikerült is ez a Controlban, így rögtön kutatkodni is kezdett a kulisszák mögött.

Van egy olyan lehetősége a debuggerben, amit használva bármelyik missziót elindíthatjuk. Itt találta meg ManFightDragon a rózsaszín karakterekkel írt "St01_MM_04_Marshall_START_Plus_PS4_SM15_Dlc" szöveget. Nem tudni, mit jelenthet ez a sor, de a "Dlc" rész bizony elég beszédes, a "Marshall" pedig a játék egyik központi karakterére, Helen Marshallra utalhat. Lehet, hogy ő kerül a középpontba egy későbbi DLC-ben? A videóban 5:21-nél látható mindez.

Ti örülnétek, ha érkeznének letölthető tartalmak a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)