Hirdetés

Kihívásokkal teli új játékmóddal bővült a Control

|

Érdemes visszatérni a Remedy játékába, hiszen friss kalandok és remek jutalmak várnak mindenkire.

Hirdetés

Igazán különleges játék lett a Control, ami eladásokban talán nem vette fel a versenyt a többi nagyágyúval, de mégis remek játékélményben lehetett részük azoknak, akik belekóstoltak Jesse Faden furcsa kalandjaiba. A mókának pedig még nincs vége, ugyanis most jött egy nagyobb frissítés, ráadásul jövőre sem maradunk új tartalom nélkül.

Hirdetés

Megérkezett a Control decemberi frissítése, aminek legnagyobb újdonsága egyértelműen a mindenki számára ingyenesen elérhető, Expeditions elnevezésű játékmód, aminek feloldásához először teljesítenünk kell a My Brother's Keeper nevű főküldetést. Ezt követően egy rejtélyes zenegépet használva egy másik dimenzióba kerülünk át, ahol különféle kihívások várnak ránk, és természetesen a Hissszel is össze kell csapnunk.

Az expedíciók elindításához zenegépes tokenekre lesz szükségünk, amelyeket Bureau Alertek és Board Countermeasure-ök teljesítésével, illetve névvel rendelkező ellenfelek legyőzésével szerezhetünk. Sőt, Control Pointoknál akár még craftolhatunk is ilyet, de a teljesített expedíciók után is kapunk valamennyit, tehát viszonylag sokféle módon beszerezhető cuccról van szó. A kihívások három nehézségi fokozatba vannak sorolva, amelyek más-más véletlenszerű módosítóval nehezítik meg a dolgunkat, de ha sikeresen vesszük az akadályokat, akkor természetesen ütős jutalmakat zsebelhetünk be.

Ha eddig még nem volt meg a Control, tegyetek vele egy próbát, vagy olvassátok el tesztünket róla!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)