Hirdetés

Control - akkor mit is kapunk az Alan Wake helyett?

|

A Remedy új projektje ugyan nem kapcsolódik Alan Wake-hez, de így is izgalmas lesz. Ezt bizonyítja a második fejlesztői videó is.

Hirdetés

Bár a fejlesztők is szeretnének egy új Alan Wake játékot, a Quantum Break után mégsem ez a következő projektjük, hanem az idei E3-on leleplezett Control, amelyet az 505 Games fog kiadni. 

Hirdetés

Ahogyan a legutóbbi gameplay videóban is láthattuk, a Remedy filmszerű akciójátéka egy folyton változó világban játszódik, amelyben normális és abnormális dolgok váltogatják egymást és az általunk irányított főhős, Jesse Faden ügynök szolgálati fegyvere is nagyon fontos szerepet játszik az eseményekben. A játék második fejlesztői naplójában a készítők mesélnek a játékmenettel kapcsolatos elképzeléseikről: 

A Control valamikor 2019-ben jelenhet meg a főbb platformokra. Eddig hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)