Hirdetés

Control - az új frissítéssel megérkezett a fotómód

|

Ha rászánunk egy kis időt és kellően kreatívak vagyunk, mostantól megörökíthetjük a Remedy játékának pillanatait.

Hirdetés

Augusztus végén jelent meg a Remedy Entertainment legújabb játéka, a Control, amely a pazar harcrendszere miatt akkor is élvezhető, ha nem értjük, hogy mi zajlik körülöttünk. Ha nem is tudjuk pontosan, hogy mi történik, de a játék legújabb frissítésével legalább már lefotózhatjuk kedvünkre. 

Hirdetés

Az 505 Games és a Remedy egy ingyenes frissítés keretében adták ki a fotómódot, amellyel a játék bármelyik pillanatát lekaphatjuk, testreszabhatjuk és megoszthatjuk. A felhasználók számos opció közül válogathatnak a szerkesztés során: az eszközkészlet részét képezi többek között a rekeszérték és a látómező beállítása, a fókusztávolság változtatása, a szűrők használata (jelenleg tíz érhető el), ráadásul a karaktereket is könnyedén eltávolíthatjuk a képekről, ha csak a környezetet szeretnénk csodálni. 

De nem ez az egyetlen újdonság, amivel a csapat készült: év végén érkezik egy új játékmód is, az Expeditions, amelyet mindenki ingyen szerezhet be, akinek birtokában van a Control. Ebben a módban Jesse-nek különböző feladatokat kell teljesítenie megadott idő alatt, méghozzá kövér lootért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)