Hirdetés

Control - bizarr, ám hangulatos kalandban lesz részünk az utolsó kedvcsináló videó alapján

|

Küszöbön a Remedy legújabb alkotásának megjelenése, így most meg is kaptuk a launch trailert.

Hirdetés

Jó pár képet és videót kaptunk az elmúlt időszakban a Controlról, ami egy elég különleges és természetfeletti kalandnak ígérkezik, így jelenleg nem is egyszerű kitalálni, miről szól valójában. A legfrissebb trailer sem árul el sok mindent, de legalább élvezetesre sikeredett.

Hirdetés

A játékban Jesse Fadent irányítjuk, aki a Federal Bureau of Control jelenlegi igazgatójaként tevékenykedik, és igencsak furcsa jelenségeknek lesz majd szemtanúja a játék során. A szervezet főhadiszállását ugyanis megszállta egy ellenséges, Hiss névre hallgató erő, főhősünknek pedig az lesz a dolga, hogy visszaverje a komoly fenyegetést jelentő, természetfeletti támadást. A harcok során számos különleges képességet vethetünk be, amelyek amellett, hogy hatékonyak, még egészen látványosak is.

Ha még nem döntöttétek el, hogy kell-e nektek a Remedy legújabb címe, mindenképp érdemes lehet megnézni a most érkezett launch trailert, ami kifejezetten egyedi hangulatú kalandot ígér.

A Control augusztus 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti meg fogjátok vásárolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)