Hirdetés

Control - idén nyáron jelenik meg a Remedy játéka

|

A Quantum Break fejlesztőinek készülő csodája hamarabb jön, mint gondoltuk.

Hirdetés

Egyelőre nagyon keveset tudunk az Alan Wake és Max Payne játékokat fejlesztő csapat következő projektjéről, ezért is lepődtünk meg nagyon, amikor kiderült, hogy az a következő 6 hónapban a boltok polcaira kerülhet.

Hirdetés

A játékot a tavalyi E3-on leplezték le, és azóta annyit tudtunk meg, hogy egy fiatal lány lesz a főszereplője, aki megpróbál választ találni arra a kérdésre, hogy miért történnek vele természetfeletti dolgok egész életében. Természetesen a játékmenet sem lesz földhöz ragadt, ugrálunk majd a különböző dimenziók közt.

Konkrét megjelenési dátum egyelőre nincs, csak annyi biztos, hogy valamikor május és szeptember között érkezik a játék, úgyhogy a következő hónapokban minden bizonnyal felpörögnek majd az események

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)