Hirdetés

Control - nem fogják elhanyagolni a PC-s verziót a fejlesztők

|

A Remedy Entertainment tanult a Quantum Break hibáiból, és a srácok nem szeretnék megismételni a dolgot.

Hirdetés

Már elég sok mindent láthattunk a Remedy következő alkotásából, ami a Control nevet viseli, és egy elég különleges kalandot ígér. Ráadásul ha hihetünk a stúdiónak, akkor a teljesítménnyel sem lesz probléma.

Hirdetés

A csapat kommunikációs igazgatója, Thomas Puha nemrég a PC Games Insidernek adott egy interjút, amely során elismerte, hogy voltak problémák a Quantum Break PC-s verziójával, és azt is hozzátette, hogy a fejlesztők tanultak az esetből. Puha még megemlítette, hogy a játék támogatja majd az új RTX technológiát, és azon fognak dolgozni, hogy a lehető legjobb legyen a PC-s változat.

Az interjúban még szó esett a Quantum Break Windows 10-es rajtjáról is, ami Puha szerint olyan volt, mintha egy vadonatúj platformra jelentették volna meg a játékot. Szerinte nehézséget okozott az új digitális piactér és a UWP is, és nem is voltak elegen ahhoz, hogy megfelelően kezeljék a problémát.

Ti várjátok már a Controlt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)