Hirdetés

Control - jobban fut majd a Quantum Breaknél

|

A Remedy kamatoztatta a korábban megszerzett tapasztalatokat, ami jótékony hatással van a teljesítményre.

Hirdetés

Bár már több videót is láthattunk a Remedy következő játékáról, azonban még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mire számíthatunk a Controltól azon kívül, hogy központi szerepet kapnak benne a természetfeletti dolgok. A teljesítmény tekintetében azonban sokkal egyértelműbb a helyzet, aminek azért lehet örülni.

Hirdetés

Miután a hónap elején megtudtuk, hogy a minimális gépigény kedvezőbb lesz az eredetileg tervezettnél, most az is kiderült, hogy nem ez az egyetlen jó hír technikai téren: a Remedy kommunikációért felelős vezetője, Thomas Puha a Reseterán keresztül árulta el, hogy a Control sokkal jobban optimalizált lesz és sokkal gyorsabban fut majd, mint a Quantum Break, hiszen az három éve jelent meg és azóta csiszoltak a grafikus motoron. 

Puha azt is megerősítette, hogy a játék nem fogja támogatni a HDR-t, de talán ez nem akkora csapás, ha cserébe a Control minősége és teljesítménye megüti majd a szintet. Augusztus 27-én, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)