Hirdetés

Control - szürreális trailer igyekszik megismertetni velünk a játék sztoriját

|

A videó elméletileg a történetet mutatja be, de nem egyszerű összerakni, mit is láthatunk benne.

Hirdetés

Hamarosan ismét kapunk egy olyan akciódús játékot a Remedy Entertainmenttől, amelyben központi szerepet kapnak a természetfeletti dolgok. A Control nem tűnik egyszerűen emészthető kalandnak, és erre egy friss videó is csak ráerősít.

Hirdetés

Hozott nekünk egy másfél perces, exkluzív videót a GameSpot, ami a játék sztoriját hivatott megismertetni, de a megnézése után sem leszünk sokkal okosabbak. Természetesen feltűnik benne a főszereplő, a Courtney Hope által megszólaltatott Jesse Faden, valamint egy kopasz fickó is, aki egy picit hibbantnak tűnik. Illetve láthatunk még lebegő embereket, és számos furcsa jelenetet, amelyek alapján nagyon érdekes és sötét játéknak ígérkezik a Control.

A Remedy újdonsága augusztus 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)