Hirdetés

Control tesztek - ismét maradandót alkotott a Remedy?

|

Az első pontszámok alapján úgy tűnik, hogy a külföldi kollégák többségének bejön Jesse Faden szürreális kalandja.

Hirdetés

Hivatalosan ugyan csak holnap fog megjelenni a Remedy Entertainment legfrissebb játéka, de a szaksajtó természetesen már előbb belekóstolhatott az érdekesnek ígérkező alkotásba. Jó hír, hogy sok tesztelőnek tetszett is, amit látott.

Hirdetés

Elmondhatjuk a stúdióról, hogy alapvetően egészen jó játékokat tett le az asztalra az évek során, hiszen az első két Max Payne és az Alan Wake azonnal belopta magát a rajongók szívébe, és a Quantum Break sem sikerült annyira rosszul. Legújabb projektjük, a Control szintén egy érdekes kalandnak tűnt az előzetesen bemutatott anyagok alapján, és nemrég be is futottak a legelső pontszámok a játékhoz, amelyek azt bizonyítják, hogy ismét szép munkát végeztek a fejlesztők.

PC Gamer - 88/100
IGN.com - 8.8/10
PCGamesN - 9/10
Destructoid - 9/10
DualShockers - 7.5/10
Screen Rant - 4.5/5
USgamer - 4/5
GameSpot - 8/10

Természetesen már nálunk is javában pörög a játék, és a szeptemberi számban Chava el is regéli majd nektek, szerinte mit alkotott a Remedy. A Control augusztus 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti megveszitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)