Hirdetés

Már tudjuk, mikor lesz érdemes újra elővenni a Controlt

|

Közelebb van a The Foundation DLC megjelenése, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

Az elmúlt év jobban sikerült játékai között tartjuk számon a Remedy legutóbbi alkotását, amely mindamellett, hogy pokolian szórakoztató tud lenni, ügyesen kibővítette az Alan Wake-nek is otthont adó univerzumot. A Control helyszínéül szolgáló Oldest House olykor-olykor átrendeződő folyosóin járva rengeteg információmorzsát csippenthetett fel a figyelmes játékos, többek között arról is, hogy a már említett 2010-es pszichológiai thriller főszereplője milyen természetfeletti jelenséggel találkozott.

Hirdetés

Egyes kérdésekre választ kaptunk ugyan, de még mindig hiányzik a kirakós néhány fontos darabja, többek között a titokzatos épület eredetével kapcsolatosan. Nem kizárt, hogy a The Foundation (amit fordíthatunk alapításnak, alapozásnak is, miközben az alapítványt kizárhatjuk) túl azon, hogy felfedi, mi lett az alapjátékban felszívódott Helen Marsh sorsa, beavat bennünket pár izgalmas titokba is. Annyi mindenesetre biztos, hogy maradunk az Oldest House falai között, az új sztoriküldetések során pedig korábban nem látott fegyverformákat és modokat próbálhatunk ki.

A BAFTA-jelölt Control The Foundation című kiegészítője március 26-án érkezik PS4-re, Xbox One-ra, valamint PC-re az Epic Games Store-ba. De ezzel még nem ér véget a történet, ugyanis a Remedy továbbra is adósunk marad az AWE DLC-vel, amitől az internet népe valamilyen Alan Wake crossovert remél. Mi aztán nem bánnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)