Hirdetés

Ha Xbox One-on játszanál a Control új DLC-jével, megszívtad

|

Egy olyan világban, ahol már az Activision sem akar kiszúrni egyes platformok tulajdonosaival, meglepő az ilyen döntés.

Hirdetés

A tavalyi év egyik, a játékosok részéről méltatlanul kevés figyelmet kapó, ellenben több díjban is részesülő játékát, a Controlt hamarosan egy tartalmas csomaggal, egy új területtel bővíti a Remedy, mely igazán próbára tesz majd minket. Pár hónapja még azt hallottuk, hogy a játék bekerülhet az Xbox Game Pass kínálatába (a PlayStation Now előfizetők már elérhetik, de nálunk a szolgáltatás hivatalosan még mindig nem fut, és ez az xboxosokat amúgy sem vígasztalja), most meg annyira nem akar együttműködni a csapat a Microsofttal, hogy három hónapra elzárja az Xbox One-on játszókat a The Foundationtől.

Hirdetés

A Remedy, illetve a kiadó 505 Games nem csak a Sonyval barátkozott össze, de az Epic Games-szel is, így míg a DLC-t a PC-s és PS4-es játékosok március 26-án kapják meg, az Xbox One-osoknak egészen június 25-ig kell várni. Az egésznek nyilván semmi értelme; valószínűleg kevesen érzik magukat ettől kitüntetve, viszont a One-osok csalódottak lehetnek, hiszen ők is ugyanannyit fizetnek a csomagért, mégis háttérbe szorulnak. Azért legalább egy trailer érkezett, amit exkluzívan az amerikai IGN tehetett közzé.

Ti mit szóltok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)