Hirdetés

Control - komoly bugok miatt állították vissza a korábbi verziót PC-n

|

A nagy lendülettel befutott fotó mód már ki is került a játékból szerencsétlen hibák felbukkanásának köszönhetően.

Hirdetés

Igazából órákban mérhető, hogy mennyi idő telt el a legutóbbi Control frissítés megjelenése óta. Sokan örültek az új verziónak, mert az behozta a fotómódot, és ennek köszönhetően kezdődhetett a screenshot-bűvészkedés. A gond az, hogy az eszköztárat behozó patch többet ártott, mint használt, emiatt vissza kellett PC-n mindent állítani az előző verzióra.

Hirdetés

A Control Epic Games Store verziója állandó online kapcsolatot követelt a frissítés óta, és ez abszolút nem volt célja a fejlesztőknek, ahogy az sem, hogy a Steam kontroller támogatás kikerüljön a kliensből. Mindkettő egy EGS-sel kapcsolatos hiba volt, így egyelőre visszapörgették a játékot az előző verziójára, és majd csak akkor fogják újra kiengedni a fotómódos frissítést, amikor minden hibát elhárítottak.

A Remedy hozzátette, hogy nem az Epic Games erőszakolta rájuk az online kapcsolatot, vagy bármi mást, hanem csak összeakadtak a dolgok a motorháztető alatt. Hogy mikor fogják helyrehozni a cuccot, azt egyelőre nem tudjuk, reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)