Hirdetés

Control - ismerjük meg a játék világát!

|

A Remedy játékának legújabb trailere a Control hátborzongató hangulatából ad ízelítőt.

Hirdetés

Az Alan Wake sorozat fejlesztőcsapatának legújabb játékában egy Jesse Faden nevű ügynököt irányítunk, aki minden normális és abnormális eszközzel igyekszik átvenni az irányítást, miután egy New York-i titkos ügynökséget túlvilági fenyegetés kényszerít térdre. 

Hirdetés

Az alábbi videó James McAffrey (Max Payne, Alan Wake) narrációjával igyekszik közelebbről is bemutatni a Control világát, amelyet a Remedy saját grafikus motorjának, a Northlight Engine-nek köszönhetően látványosan és részletgazdag módon fedezhetünk fel.

A Control valamikor 2019-ben érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az 505 Games kiadásában. Nektek hogy tetszik a játék világa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)