Hirdetés

Az év egyik legjobb játéka is bekerülhet az Xbox Game Passba

|

A Remedy augusztusban megjelent játékát hamarosan nagyon olcsón játszhatjuk végig.

Hirdetés

Szinte minden évben van olyan játék, amit a kritikusok szeretnek, a játékosokat meg valahogy nem kapja el. Idén úgy látszik, ez a díjakra is jelölt Control, mely tele volt jó ötletekkel, de mégsem tudott elég érdeklődőt vonzani. Ezt most az Xbox-fejes Phil Spencer is megerősítette.

Hirdetés

Egy livestream során jegyezte meg lazán, hogy a Control hamarosan bekerül az Xbox Game Passba, ami azért jó, mert nem játszottak vele túl sokan.

"Úgy gondolom, a Control nagyon jó volt. Nem ért el elég embert, úgyhogy örülök, hogy jön a Game Passba, remélhetőleg többen fogják kipróbálni, mert érdemes."

Miután a Remedy említésével zárta mondandóját, egyértelművé tette, hogy nem másra gondolt. A decemberi játékokat tegnap jelentették be, ezek listáján a Control nem szerepelt. A hivatalos Twitter-csatornán tagadták az állítást.

Itt pedig az eredeti felvételt láthatjátok:

Kíváncsian várjuk, mi az igazság. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)