Hirdetés

Cooking Mama - Legalább négymillió "szakács" rá szavazna

|

A Majesco nem kevés büszkeséggel átitatott sajtóközleményben adta hírül, hogy a Cooking Mama franchise csak Észak-Amerikában négymillió felhasználóhoz jutott el.

Hirdetés

Majesco, egy kiadó, amelyik néhány évvel ezelőtt olyan címeket gondozott, mint a BloodRayne, a BloodRayne 2, a Psychonauts és az Advent Rising. Hiába a jól csengő címek, ha az eladások nem teljesítették az elvárásokat, s a cég gyakorlatilag a csőd szélére került. A gödörből azonban sikerült meglelni a kiutat, kifőzni a megfelelő receptet.



A megoldást a teljes paradigmaváltás szolgáltatta, ami azzal járt, hogy a hardcore játékosok szűk csoportja helyett a jóval szélesebb, warezolásra kevésbé hajlamos alkalmi játékosok rétegét igyekeztek megszóliítani. Ehhez ugyebár kellett egy olyan téma, amire vevő lehet a közönség (sütés-főzés, gasztronómia), továbbá egy olyan platform, ahol mindez sikerrel valósítható meg.



A választás a Nintendo két konzoljára (Wii, DS) esett, amelyeken mindmáig öt cím látott napvilágot a sorozat részeként. A Cooking Mama Limited által fejlesztett játékok (Cooking Mama/DS, Cooking Mama: Cook Off/Wii, Cooking Mama 2: Dinner with Friends/DS, Cooking Mama World Kitchen/Wii, Gardening Mama/DS) közül csak egyetlen egy lép túl a konyha határain, ám a jelek szerint a kertészkedés is legalább annyira sikeres lehet, mint a főzőcske.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)