Hirdetés

Cooking Simulator - jövőre már elérhető lesz a Steamen

|

Kiderült, hogy nagyjából mikor számíthatunk az érdekesnek tűnő főzős szimulátor debütálására.

Hirdetés

Ha esetleg valakinek egy kis digitális főzőcskézéshez támadna kedve, akkor már most is több játék közül válogathat, elég csak például az Overcooked című játékra gondolni. Hamarosan ráadásul jön egy olyan cím, ami picit élethűbb, mint az előbb említett alkotás, így valószínűleg sokkal nagyobb kihívást is nyújt majd.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján elég részletes szimulátor lesz a Wastelands Interactive műhelyében készülő Cooking Simulator, amiben egy virtuális konyhában kell majd helytállnunk. Az alapanyagok előkészítésétől kezdve a főzésen át, egészen a takarításig szinte mindent mi csinálhatunk, miközben arra is oda kell figyelnünk, nehogy magunkra gyújtsuk az egész helységet.

Megjelenési dátumot sajnos még mindig nem kaptunk, viszont annyi legalább már kiderült, hogy a tervek szerint valamikor 2019 elején érkezik meg a játék PC-re, egészen pontosan Steamre.

Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)