Hirdetés

Core Blaze - új screenshotok érkeztek az Unreal Engine 3-es free-to-play mmohoz

|

Amikor ezt mondjuk, hogy Tajvan, leginkább hardveres cégek jutnak eszünkbe, nem mmo fejlesztők.

Hirdetés

A Core Blaze készítője, a Gamania Digital Entertainment egy 1995-ben alapított tajvani játékfejlesztő, akik Los Angelesben, egy újságíróknak tartott privát partin mutatták be Core Blaze nevű játékukat.

A játék maga a harc szabadságára épít, meglehetősen nagy lehetőségeket hagyva a fegyverek kiválasztására. MIndemellett nagyon nagy szükség van a többiekkel való interakcióra: például egy oylan folyón akarunk átkelni, amin nem lehet. Nosza szedjünk össze egy csapatot, vágjunk ki fákat és építsünk rá hidat. Egy nagy küő torlaszolja el az utat: semmi gond, csapatot gyűjtünk, és az együttes erőfeszítés meghozza a hatását. Ez az "Immediate Interaction" koncepció meglehetősen új az mmo-k körében, amelyek között a Core Blaze az akció-orientált játékokhoz tartozik inkább. Hősies fő és alküldetések zajlanak a dinamikusan változó terepen, amelynek milyensége a játékosok akcióitól és a természet erőitől is függ. 

Lássunk tehát néhány screenshotot! (a többi a galériában található)

 

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)