Hirdetés

Core Online - a Square Enix ingyenes, böngészős játékportálja

|

Egyre fontosabb platformot jelentenek a böngészők a játékok világában: ezt bizonyítja a Core Online is.

Hirdetés

A Square Enixről tudjuk, hogy szeretnek innovatívak lenni, hiszen az Ouya konzolt is támogatják - most az általuk elindított Core Online ingyenes játékokat tesz majd elérhetővé, egyelőre az induláskor két ilyen cím játszható.

Az egyik a Hitman: Blood Money, a másik pedig a Mini Ninjas. Októberben érkezik majd a Lara Croft and the Guardian of Light és a Gyromancer. A kiadó úgy nyilatkozott, hogy saját kínálatából nyújt majd újabb és újabb játékokat a portálon. 

Az ingyenes, reklámok és micro-payment által támogatott rendszer Chrome, Firefox, és Internet Explorer böngészők alatt fut: a játékosok bármelyik szintet választhatják a játékokban és a felhőbe menthetik a játékállásaikat. 

Aki kipróbálná: Core Online

Én a Hitman: Blood Moneyt kipróbáltam és tiszteségesen fut..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)