Hirdetés

Megvan, hová igazol az Assassin's Creed írója

|

Mindig előszeretettel tartjuk fél szemünket a játékipar szakembereinek mozgolódásán, hiszen sosem lehet tudni, mekkora projektek születnek egy-egy gyümölcsöző együttműködésből. Most éppen az Assassin's Creed széria írója talált új otthonra.

Hirdetés

Corey May nagyszerű projektben vett részt a Ubisoft kötelékében. Ő volt az Assassin's Creed, az Assassin's Creed II és az Assassin's Creed III vezető írója, valamint közreműködött a Brotherhood és a Syndicate sztorijában is. Ezenfelül társszerzőként besegített a Prince of Persia: Warrior Within, a Prince of Persia: The Two Thrones és az Army of Two történetébe, valamint a Batman Arkham-franchise összes játékából kivette a részét.  

May azonban 2015-ben otthagyta a Ubisoftot az austini székhelyű fejlesztőcég, a Certain Affinity kedvéért, hogy ott kamatoztathassa tovább tudását, viszont immáron ennek a munkahelynek is búcsút intett. A roppant tehetséges úriember Facebookon jelentette be, hogy betöltött egy új pozíciót a 2K-nél: ezentúl a narratíváért felelős kreatív rendező lesz. 

Egyelőre nem árulta el, hogy min fog dolgozni a vállalatnál, viszont elnézve az eddigi munkásságát, biztosak lehetünk benne, hogy valami olyan címhez csatlakozott, amely erősen történet-orientált: talán éppen az új BioShock vagy a Borderlands 3 lehet az? Egyelőre még nehéz lenne megmondani, de nem lennénk ellenére egyik elképzelésnek sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)