Hirdetés

Napokon belül megjelenik a Mutant Year Zero készítőinek új játéka

|

Az állatos XCOM fejlesztői most egy sokkal realisztikusabb játékkal készültek, de a zsáner maradt a jól bejáratott régi.

Hirdetés

Pozitív meglepetést okozott a Mutant Year Zero: Road to Eden 2018-ban, mely akkor az év egyik legjobb indie játéka lett. Nem volt hibátlan, de az XCOM-játékok elemeit ügyesen vette át a fejlesztőcsapat, és adott hozzá annyi egyediséget, hogy a végeredmény ne érződjön egyszerű, olcsó klónnak.

Hirdetés

Február 17-én jelenik meg következő játékuk, a Corruption 2029 az Epic Games Store-ban. A helyszíne egy posztapokaliptikus világ, ahol az Egyesült Államokat lerohanták, nekünk pedig augmentált katonákat irányítva kell felvennünk a harcot a megszállókkal szemben. Sokkal kevésbé tűnik egyedinek, mint a Mutant Year Zero, de ha annak játékmenetét szerettétek, erre is érdemes egy pillantást vetni. Azt még nem árt tudni, hogy 19,99 eurót kérnek érte, ami nem egy AAA játék ára, de hogy mi indokolja az alacsony árat, az egyelőre még nem derült ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)