Hirdetés

Cory Barlog már 2019-ben utalt az új God Of War játék címére

|

Egy éve senki sem vette észre, hogy a 2018-as God Of War rendezője már belengette a Ragnarok címet kapó folytatás érkezését.

Hirdetés

Aki végigjátszotta a 2018-as God Of Wart, és látta a játék rejtette befejezését is, annak cseppet sem meglepetés az, hogy érkezik a folytatás. Pár napja a PlayStation Forwardon már azt is megtudtunk, hogy God Of War: Ragnarok néven lesz rá érdemes számítani, az új rész pedig 2021-ben jelenik meg. Könnyen lehet azonban, hogy a folytatás alcíme nem ért mindenkit meglepetésként, ugyanis a 2018-as játék rendezője, Cory Barlog (aki értelemszerűen az új rész munkálatait is felügyeli) tavaly a Twitteren már elárulta azt.

Hirdetés

Mindezt elég furmányos módon tette meg, ugyanis elindított egy Twitter threadet, az ebbe beletartozó tweetek kezdőbetűi pedig kiadták a "Ragnarok is coming" mondatot, ugyanazt, mint ami az új rész teaer videójában is olvasható volt nemrég. 

Kétségtelenül nagyon ötletes megoldásról van szó, kíváncsiak vagyunk, hogy hányan jöttek rá erre már 2019-ben. Ők most biztosan elégedetten dőlnek hátra, és várjak a 2021-re tervezett God of War: Ragnarok megjelenését. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)