Hirdetés

Cossacks 3 - felbukkant egy különleges küldetés

|

Ha azt hitted, hogy egy stratégia játékba nem lehet becsempészni a karácsonyi hangulatot, akkor hatalmasat tévedtél.

Hirdetés

A Cossacks 2001-es változata újult erővel tért vissza idén ősszel. A fejlesztő GSC Game World nem állt meg itt, halad az idővel és a Cossacks 3-nak is kijut a karácsonyi őrületből.

Karácsony alkalmából a készítők arra kérnek minden játékost, hogy hagyják hátra a harcra éhes katonáikat és a habzó szájú ellenségeiket, hogy az évben legalább egyszer egy jó ügyért dobják be magukat.

Egész évben (nagyon) rosszak voltatok. Ideje jó fejnek lenni. Amint ez megvolt, a 17. századi Mikulás meglepetéssel jutalmaz majd benneteket. Történt ugyanis, hogy a Mikulás rénszarvasai veszélybe kerültek és rajtad kívül senki más nem tudja őket, és ezzel a karácsonyt megmenteni.

A nemes küldetéshez még a játék menüje és a kezelőfelület is kapott egy havas témát. A térképkészítőbe is bekerült néhány karácsonyfa, hogy kreatív hajlamúak is kiélhessék magukat, a kis parasztok pedig ünnepi színekbe öltözött batyukkal járnak-kelnek a térképen.

Ti belevágtok a mentőakcióba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)