Hirdetés

Cossacks 3 megjelenés - megvan, mikor indulunk ismét háborúba

|

Több mint tizenegy éves várakozás után teljesen új rész jelenik meg a Cossacks sorozatban, ráadásul még idén újra a csatamezőkre léphetünk.

Hirdetés

Tavaly váratlan, ám annál inkább örömteli hírként ért mindenkit, hogy a GSC Game World visszatérése után nem mással lepi meg először a rajongóit, mint a Cossacks 3-mal. Talán annak köszönhetően, hogy nagyrészt a 2001-es első részt modernizálják, viszonylag hamar kész termék kerül a kezeink közé.

Úgy tűnik, a néhány hónapja elindult bétateszt nem is ment rosszul, ugyanis nemrég bejelentette az ukrán csapat, hogy konkrét dátumot is kijelöltek a megjelenés kapcsán, egész pontosan szeptember 30-áig kell még várnunk a játékra. A XVII. és XVIII. századi európai hadviselés feldolgozásában ezúttal is tizenkét nemzet katonáit irányíthatjuk majd, akár hat másik játékossal karöltve. A hetven különböző egységből jó néhányat felhalmozva pedig összesen akár tízezer katonát is láthatunk a Cossacks 3 pályáin, ahol természetesen komoly jelentősége lesz a különböző nyersanyagoknak, a bázisépítésnek és fejlesztéseknek is.

Ti kipróbáljátok majd az új Cossacks részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)