Hirdetés

Epic Games Store - megérkeztek a halloweeni ingyen játékok

|

Egy könnyedebb és egy komolyabb játékot húzhatunk be most, a jövő héten pedig ismét két cím jár majd.

Hirdetés

Mindig ilyenkor jövök rá, hogy elfelejtettem behúzni az Epic által egy héten át ingyen kínált játékokat, bár az is igaz, hogy a nagy részük valamilyen platformon már megvan. Remélhetőleg ti okosabban csináljátok, és azonnal kattintotok kettőt, hogy hízlaljátok a könyvtáratokat.

Hirdetés

Mától egy hétig a bájos halloweeni akció-kalandjáték, a Costume Quest, valamint a kevésbé bájos horror, a SOMA szerezhető meg teljesen ingyen az Epic Games boltjából. Nyissátok meg a klienst vagy a fenti linkeket, kattintsatok a GET gombra, és máris a tiétek lehet bármelyik, akár mindkettő.

Csütörtökön cserélik őket, onnantól számítva egy héten át a Nuclear Throne-nal és a Ruinerrel lehet majd bővíteni a backlogot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)