Hirdetés

Couch Knight - az Epic új, Unreal Engine 4-es játéka

|

Az Epic Games bejelentette új, Oculus Rift támogatással érkező játékát, melyben a saját nappalinkban irányíthatunk két, az Unreal Engine 4 által megjelenített hős lovagot. Mókás lesz.

Hirdetés

Tegnap megtudtuk, hogy az Epic a GDC 2014-en jelenti be új játékát, csak épp a tegnapi pletykához csatolt koncepciórajz nem illik össze a Couch Knight nevű csodával.

Mivel a rendezvény még nem ért véget, van okunk tovább izgulni a Samaritan kódnevű projekt leleplezése miatt is, de most fókuszáljunk inkább egy teljesen más jellegű játékra. Az új Oculus Rift bemutatója után leplezték le a Couch Knightot, ami jelenleg még tech demóként funkcionál, és azt kívánja bemutatni, hogy a periféria milyen jól tudja kezelni a pozíciókövetést és az alapszintű avatárokat a kiterjesztett valóságban. A tech demóban, melyből a fenti kép is származik, két lovagot kell irányítani a felhasználó saját nappalijában, miközben a lovagok az Unreal Engine 4 inverz kinematikai rendszerét használva követik a fej mozgását és pozícióját. Nem tudjuk, mikor lesz teljesen kész, de könnyen az Oculus Rift egyik megjelenési címe lehet. Már ha lesznek ilyenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)