Hirdetés

Counter Strike 2 - Petíció indult érte

|

Petíció indult a Facebookon, hogy a Valve kezdje el a Counter Strike 2 fejlesztését

Hirdetés

Biztos vagyok benne, hogy közületek is sokan töltik szabadidejük egy részét CS-vel. Bevallom, néha magam is felnézek valamelyik közeli szerverre, hogy néhány olcsó fraggel jutalmazzam a nálam tehetségesebbeket. A Counter Strike népszerűsége tehát tény (legyen az 1.6 vagy Source), de hogy ez így is maradjon, a Facebookon petíció kezdődött a Counter Strike 2 elkészítéséért.



A „Petition to Valve: Put Counter Strike 2 in to Production" csoport alapító okiratában úgy fogalmaz, hogy bár ma is nagyon népszerű a CS, és a Google is több mint 57 millió találatot jelez, más játékok felemelkedése, mint a Left 4 Dead 2 vagy a TF2 (és a nem Valve játékok is persze) komoly tömegeket szívhatnak el a CS-től, és ez a hanyatlás szomorú sorsára juttathatja a legendát. Ezt pedig csak úgy lehet megakadályozni, ha belátható időn belül elkészül a Counter Strike 2, ami lehetne egy alapoktól újjáépített, vagy csak kipofozott Source enginnel felvértezett játék, néhány új játékelemmel és pályával. A lényeg, hogy friss vért kapjon a CS világa, és azok is visszataláljanak hozzá, akik hanyagolták őt mostanság. Aki támogatni szeretné a kezdeményezést és bízik a Valve jóindulatában, az a Facebook felületén tagja lehet a csoportnak, ami jelenleg 648 főt számlál. Ez még kevéske, szóval hajrá! A véleményeket pedig kommentben várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)