Hirdetés

Ilyen lenne a Counter-Strike: Global Offensive anime

|

Eddig szentül hittük, hogy az internet már mindent összekombinált mindennel, de aztán egyszer csak megjelent ez a csoda.

Hirdetés

Ha van olyan akciójáték, ami tényleg minden elemében és jellegzetességében a nyugati kultúrát tükrözi, akkor az a Counter-Strike. A realizmusban gyökeredző kommandós téma tipikusan az amerikai alkotásokra jellemző, így nehéz elképzelnünk, hogy ezt bárki összekombinálná valamivel, ami jellegzetesen japán, de most mégis megtörtént.

Jameskii készítette el azt a videót, amelyben a Counter-Strike: Global Offensive-hez készített el egy tipikusan animékra jellemző intrót, annak az összes tipikus mozzanatával és stílusjegyével. A videó zseniálisra sikeredett, mind a zeneválasztás, mind pedig a vágás tekintetében:

Maga az anime intro egyébként az animék kultúrájának talán egyik legfontosabb pontja, rengeteg emlékezetes opening kötődik ehhez a műfajhoz és az is biztos, hogy rengeteg menő zenét ismertem meg ezekből a nagyjából másfél perces felvezetőkből. Persze ezzel együtt a paródiáknak is nagy hagyománya van, főleg mostanában, hogy a mémek gyakorlatilag átvették az irányítást az internetes kultúra fölött, így az utóbbi években volt már pár elég agyament alkotás:

Nektek melyik a kedvenc anime paródiátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)