Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - nagy frissítést kapott a battle royale mód

|

Új területre ugorhatunk, bekerült a respawn, és néhány új tárgy is.

Hirdetés

Valószínűleg nem a Danger Zone miatt ugrott meg a CS:GO népszerűsége, hanem azért, mert annak megjelenésével egyidőben vált ingyenessé a játék, de a Valve nem akarja elhanyagolni a saját battle royale-ját.

Hirdetés

A legújabb frissítést követően meglátogathatjuk Siroccót (és ezzel együtt ideiglenesen elérhetetlenné vált a Blacksite a hivatalos matchmakingben), egy közel-keleti pályát számos nagy, nyílt térrel. Ennél izgalmasabb, hogy minden kör elején választhatunk egy eszközt, amit a kezdetektől fogva használhatunk: ez lehet a nagy ugrásokat lehetővé tevő Exojump, vagy ejtőernyő, sokkoló, életerőt adó injekció is. Új tárgyként bekerül a Bump Mine, mellyel szó szerint a levegőbe repíthetjük magunkat vagy ellenfeleinket. Kaptunk még egy pingrendszert, amit a középső egérgombbal használhatunk alapesetben, a fegyverekben több lőszert találhatunk, és a táblagépen láthatjuk, hol van a legközelebbi nagy fegyverláda.

Lehet, hogy valaki figyelte a konkurenciát az elmúlt hetekben?

Hamarosan érkezik egy pajzs, valamint egy távirányítós drón is, ezekhez nincs konkrét dátum..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)