Hirdetés

Ingyenes lett és battle royale módot kap a Counter-Strike: Global Offensive

|

Most már semmi akadálya annak, hogy bárki belevágjon a Valve egyébként sem drága játékába.

Hirdetés

Alig néhány hete jelent meg egy ingyenes változat a CS:GO-ból, de a Valve úgy döntött, a teljes játékot korlátlanul játszhatóvá teszi.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive így mától teljesen ingyenes, bárki, akinek van Steam fiókja és a játékot futtatni képes gépe, annyit játszik, amennyit szeretne. A korábbi vásárlók egy jelvényt kapnak, illetve mindenki Prime státuszt kapott. Emellett a fejlesztőcsapat bejelentette a Danger Zone nevű battle royale módot is, melyben ha egyénileg játszunk, 15, ha egy vagy két társunkkal, 17 másik játékossal kell szembenéznünk a Blacksite-on. Gyűjtögetjük, amit tudunk (fegyvereket, C4-et, gyógyító fecskendőt), és megpróbálunk túlélni a 10 perces meccs végéig. A Danger Zone-hoz új ládák is tartoznak, melyekben ezek a cuccok találhatók. Aki Prime státuszú, és elér 250 XP-t a Danger Zone-ban, megkapja a Souvenir MP5-SD | Lab Rats-t.

Mit szóltok hozzá? Szerintetek jót tesz a játéknak az ingyenessé válás és a mini battle royale mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)