Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - már van egy működő battle royale mod

|

Ugyan a pletykák szerint a Valve is beszáll majd egy saját játékmóddal a battle royale arénába, a CS:GO rajongói egy mod segítségével már most megpróbálhatnak utolsóként életben maradni.

Hirdetés

Nemrég megélénkültek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Valve megpróbálja még népszerűbbé tenni a Counter-Strike: Global Offensive-et, hogy egy, manapság rendkívül divatosnak számító battle royale módot adnak ki a játékhoz. Egy modnak hála viszont ezt nem kell kivárnia annak, akik már most szeretnének kipróbálni egy hasonló túlélőmódot.

Hirdetés

A Go 4 The Kill első változata már augusztusban megjelent, de az amerikai szerverek csak most fognak újraindulni, így sokan csak nemrég értesültek a modról. A készítők egyébként egy saját pályát állítottak össze a CS:GO-ban lejátszott battle royale meccsekhez, ami nagyjából négyszer akkora, mint az Overpass pálya és elég kevés tereptárgyat tartalmaz, hogy minél jobb legyen a játék teljesítménye az egyedi helyszínen. A meccsek elejét meghatározó lootoláshoz egy saját inventory-rendszert is készítettek, de a Counter-Strike: Global Offensive fegyverei is máshogy viselkednek, mint az alapjátékban. A modderek ismertetője alapján például egy realisztikusabb ballisztikai modellt is beépítettek, aminek hála számításba kell vennünk a lövedékeink esését is. Hogy mindez a gyakorlatban milyen meccseket eredményez, abból az alábbi videóban kaphattok egy kis ízelítőt, a Go 4 The Kill csatáiba pedig a hivatalos weboldalon keresztül szállhattok be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)