Hirdetés

Kevesen örültek még annyira Counter Strike fegyvernek, mint ez a srác

|

Vannak, akik nem igazán lelkesednek a fizetős játékbeli tárgyak térhódításért, mindez persze nem csökkenti annak a YouTubernek az örömét, aki filmre vette, amint egy elég ritka fegyvert kapott Counter Strike: Globan Offensive-ben.

Hirdetés

A tecassault annyiban különbözik az összes többi gamer tartalmakkal foglalkozó YouTube-csatornától, hogy egy férj és egy feleség készíti közösen a különböző játékokhoz kapcsolódó anyagokat. Talán emiatt is zseniális az a videó, amin Counter-Strike: Global Offensive-ben nyitnak játékbeli fegyvereket tartalmazó ládákat.

Ahhoz képest, hogy az első CS-videójuk, amiben fegyvereket nyitnak, viszonylag kevés volt az esélye, hogy egy különösen ritka tárgyat szerezzenek, ennek ellenére az egyik láda egy arany kést rejtett. A videó egyszerre imádnivaló, és röhejes.

A férj, aki láthatóan rendszeres CS:GO-játékos, majdnem megőrül, míg a feleség közel sincs ennyire elragadtatva egy játékbeli késtől, és inkább azt kéri a férjétől, hogy halkabban örüljön, mert felkelti a gyerekeket. Persze ha számításba vesszük, hogy a Steamen kereskedni is lehet a fegyverekkel, videóban látható tárgy pedig nagyjából kétszáz dollárt ér, rögtön jobban érthető a kitörő lelkesedés.

Ti örültetek már ennyire valamilyen játékbeli tárgynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)