Hirdetés

Több mint 14 000 CS:GO csalót azonosított egy tinisrác programja

|

Közel 100%-os hatékonysággal dolgozik a srác által összerakott MI.

Hirdetés

A különböző szoftverek egyre hatásosabbá váltak a Counter-Strike: Global Offensive és egyéb kompetitív játékok csalóinak azonosításában. Egy 2Eggs nevű játékos pedig most úgy döntött, hogy csatlakozik a harchoz, és összerakta saját, HestiaNet névre keresztelt MI-programját a csalók azonosítására.

Hirdetés

A program a Valve Overwatch nevű eszközén keresztül működött. Ennek a cuccnak a lényege, hogy a játékosok által jelentett eseteket a közösség vizsgálhatja felül. A The Loadout jelentése szerint a Hestia az elmúlt két évben 14 782 esetet vizsgált felül és ezekből végül 14 515 eset végződött tényleges kitiltással. Ez azt jelenti, hogy program 98,19 százalékos hatékonysággal dolgozik. Kicsit fura ez, mert ez azt jelentené, hogy a Hestia gyakorlatilag végigment az eseteken és nagy részüknél csak rányomta, hogy "igen". Ehhez azért hozzá kell tenni azt is, hogy az Overwatch nagy százalékkal bíz rá olyan eseteket a közösségre, melyeknél valószínűsíthető a csalás ténye, de nem száz százalékosan biztos.

Akárhogy is, dicséretes teljesítmény ez egy tinédzser sráctól. 2Eggs egyébként korábban már összeszedett 11 450 dollárt CS:GO hibák jelentésével, és elmondása szerint mindent a CS:GO és a Valve iránti szeretetből csinált. Bár több ilyen játékosa lenne minden kompetitív közösségnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)