Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - így ölünk mi

|

Javában tart a CS:GO bétája, a készítők pedig a játékosok minden mozzanatát igyekeznek nyomon követni.

Hirdetés

A bétaverziókat elsősorban nem azért adják ki a fejlesztők, hogy a játékosok a megjelenés előtt belekóstolhassanak a játékokba, hanem hogy visszajelzést kapjanak arról, mi működik kiválóan és mi az, amin még érdemes csiszolni.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a Valve a Counter Strike: Global Offensive bétájának során nagyon alaposan felméri a játékosok tevékenységeit, többek között azt is, hogy honnan lövik ki a lőszereket. A most megjelent hőtérképeken pont ezt láthatjuk, illetve az is kiderül, hogy a terrorelhárítók csapata (szaknyelven a CT-k) többször húzták meg a ravaszt az ellenfél csapattal szemben. Ennek hátterében valószínűleg az áll, hogy a játékosok inkább a "jó" oldalra állnak, mintsem terroristaként hajtsanak végre egy akciót. Azt is leolvashatjuk, hogy a mesterlövész fegyverek népszerűsége jóval alacsonyabb, mint gépfegyvereké. Ti esetleg kipróbáltátok már? Mik az első benyomások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)