Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - Lara Croft palotája csatatérré vált

|

A Tomb Raider játékok ikonikus kastélya a CS:GO térképei között bukkant fel. Az unalmas tutorial missziók helyett most lövöldözni fogunk a birtokon.

Hirdetés

Sokak emlékszünk még az első három Tomb Raider elejére, ahol Lara kastélyában és annak környékén tanultuk meg a játék alapjait (például hogyan lehet az inason ugrálni, aki bágyadtan követ minket a tálcával). Persze voltak akadályok, és kihívások, azért a legjobb mégis az volt, hogy a birtokon rohangálhattunk.

Most újra átélhetitek az élményt hála a Croft Manor, egy Counter-Strike: Global Offensive térképnek köszönhetően. A csatateret a llVeXXll néven alkotó modder készítette a Tomb Raider 2-3 darabkáinak felhasználásával. Egészen elképesztő, ahogy odafigyelt a részletekre. Emberünk 232 egyedi textúrát, és különböző kapcsolókat készített a térképhez, az alábbi videóban végig is vezet benneteket munkája gyümölcsén.

Hogy tetszik a térkép?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)