Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - hamarosan izgalmas dolgok fognak történni

|

Egy Kínában tartott prezentáció során a Valve elárulta, mik a tervei a Counter-Strike: GO-val kapcsolatban az idei évre.

Hirdetés

Az biztos, hogy a drága jó Valve bőven ad majd lehetőséget nekünk arra, hogy elverjünk némi pénzt játékbeli tárgyakra, de azért ennél többre is számíthatunk.

Egy kínai prezentáció során (Kínában most startol el a hivatalos támogatás és április 18-án üzemelik be a helyi szervereket) a helyi illetékes három különösen érdekes dologról beszélt. Egyrészt elmondta, hogy egy olyan mesterséges intelligencián dolgoznak, ami emberi beavatkozás nélkül szűri ki a csalókat, másrészt bejelentette, hogy hamarosan átköltözik a játék Source 2 motorra, illetve azt is, hogy a következő operation a nyár folyamán indul.

Várhatóan valami angol nyelvű platformon is szólnak majd ezekről, és további részleteket árulnak el, de addig is jó, ha számoltok ezekkel. A diákat egy redditező lefordította, itt nézhetitek meg őket, csak vigyázzatok, nehogy szemrákot kapjatok a rikítóan piros Comic Sanstól.

Ti mit vártok a CS: GO-tól, milyen irányba kellene szerintetek haladnia?

A nagy változásokat várva legyen a költészet mindenkié ma itt is:

Ha majd a gép mondja meg, hogy ki a csaló
Ha majd új motor zörög a vérontás alatt
Az izgalom fájdalmas, szívünkbe maró
Érzése elszáll. A harc megmarad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)