Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - jöhet a következő Operation?

|

Egy adatbányász érdekes dologra bukkant, amiből arra is következtethetünk, hogy a Valve műhelyében nagy munka zajlik.

Hirdetés

A Counter Strike: Global Offensive nemrég kapott egy nagyobb frissítést, és ugyan a legtöbben örülnek neki, sokan nem ezt várták, hanem inkább a Source 2-es motort vagy egy új hadműveletet. Most úgy tűnik, az utóbbi akár meg is valósulhat.

Az operation egy olyan játékbeli esemény, amely a belépő megvétele után számos extrát old fel a játékban az event ideje alatt. A vásárlók kapnak egy pénzérmét, amit küldetések teljesítésével tudnak fejleszteni, emellett szokott érkezni új láda is, a résztvevők pedig a hagyományos helyett exkluzív droppokat kaphatnak hetente.

A KordGamer nevű felhasználó a Redditen tette közzé azt, hogy egy Flash kódvisszafejtő programmal olyan pályák képeit találta meg, amelyek egy "mapgroup-op08" nevű csoportban vannak. Egy másik redditor fel is ismert közülük hetet, szerinte a de_thrill, cs_agency, de_shipped, de_lite, de_blackgold, de_austria és a cs_insertion mapok láthatóak a képen.

Ez az egész attól lesz igazán érdekes, hogy eddig összesen hét operationt kapott a játék, az utolsó pedig már több mint egy éve volt, így lassan esedékes lehet a következő.

Ti szoktatok belépőt vásárolni a hadműveletekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)