Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - megérkezett a fizetős belépő

|

A Valve az Operation Payback nevű fizetős belépő formájában egy meglehetősen vonzó ajánlattal állt elő, és az árától sem kell félni.

Hirdetés

Valve hivatalosan megerősítette, hogy elérhető a fizetős belépő lehetősége a Counter-Strike: Global Offensive játékosainak.

A belépő ára teljesen elfogadható, 2,99 dollárba (kb. 700 Ft) fáj, és még csak nem is a Valve zsebébe megy ez a pénz. Azoknak a játékosoknak, akik befizetnek rá, lehetőségük lesz belépni hivatalos, alacsony pinggel rendelkező Counter-Strike: Global Offensive szerverekre, ahol a Steam Workshopban található, a közösség tagjai által elkészített hét legjobb pályán lehet darálni az ellenfeleket. Ezen kívül a vásárlók egy limitált kiadású challenge coint is kapnak. (A challenge coin elvileg olyan kozmetikus tárgy lesz, amivel felszerelhetjük karakterünket, hasonlóan, mint ahogy a Team Fortress 2-ben történik a sapkákkal és egyebekkel.) Akik rendelkeznek az Operation Payback pass-szal, hogy mégse legyenek elkülönítve haverjaiktól, be is hívhatják ezekre a meccsekre őket, függetlenül attól, hogy ők rendelkeznek-e belépővel.

A belépő július 31.-ig megvásárolható, és egész célja csupán annyi, hogy a pass-ok eladásaiból befolyt bevétel szétosztásával köszönjék meg az önkéntes pályaszerkesztők áldásos és önzetlen munkáját. Nemes cselekedet, azért egy ilyen fizetős belépő egyáltalán nem a világ vége. Hét pálya 3 dollárért csak jobb, mint 5 pálya 15-ért...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)