Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - pálya lett a Gone Home-ból

|

Valakit nagyon idegesített, hogy a Gone Home-ban nem tudott AK-val rohangálni. Úgyhogy megcsinálta Counter Strike pályaként az indie csodát.

Hirdetés

A Fullbright belső nézetes felfedező játékából valakinek nagyon hiányzott a lövölde rész. A régi beidegződésektől ugye nehezen szakad ez az ember. 

A Gone Home egy fantasztikus játék, ami sokkal inkább a felfedezésről és az érzelmi utazásról szól, semmit az öldöklésről, bár valaki már ezt is megpróbálta beleerőltetni. A Counter Strike pedig egy végtelenül összetett játék, viszont a lagon és a botszkilles orosz tiniken kívül nem sok minden tud érzelmet kiváltani a játékosból. 

A Steam Workshopba felkerült a Gone Home Counter Strike: Global Offensive pálya, amin a játékosok egy túszkiszabadítós küldetésben ölhetik egymást halomra. "A családod titokzatos körülmény között megint eltűnt. De ezt majd később megoldod. Most sokkal fontosabb problémákkal kell törődnöd, ugyanis a házad tele van terroristákkal, akik valakit foglyul is ejtettek" - olvasható a leírásban.

Elég érdekes koncepciónak tűnik és ha kíváncsiak vagytok rá, akkor innen akár le is tölthetitek. Hogy tetszik az ötlet? Milyen pályát látnátok szívesen a Counter Strike: Global Offensive-ben vagy bármelyik más CS-ben, amit éppen toltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)