Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - már elérhető az új, kifejezetten mutatós Panorama UI

|

Tesztverzióban már korábban is ki lehetett próbálni, de most már bárki hozzáfér a Panorama opcióhoz.

Hirdetés

A Valve hivatalosan is élesítette a Counter-Strike: Global Offensive új felhasználói felületét, az úgynevezett Panorama UI-t. A korábbihoz képest színesebb, világosabb, de továbbra is jól és könnyedén átlátható.

Hirdetés

A HypeR_MK nevű YouTuber videójában részletesen bemutatja a Panorama összes lehetőségét, így ha ezt megnézitek, biztosan nem fogtok elveszni az új felületen. Az említett videót alább láthatjátok:

Sokan viszont arról számoltak be, hogy a Panorama miatt folyamatosan lefagy a játék. Ebben az esetben vissza lehet váltani a régi verzióra. A CS:GO indítási parancsának meg kell adni a -scaleform szót (így, kötőjellel együtt), és utána a következő indításkor már újból így fog kinézni a menü.

A parancs beírásához navigáljatok a Steames játékkönyvtárban a CS:GO-hoz. Jobb klikk, tulajdonságok, majd az Általános fülön az "Indítási opciók beállítása..." gombra kattintva kell hozzárendelni a parancsot. Ha később visszatérnétek a Panorama UI-hoz, akkor egyszerűen töröljétek ki innen az indítási opciót.

A Valve egyébként természetesen dolgozik a javításon, így várhatóan hamarosan mindenkinek hibátlanul fog működni a a Global Offensive új felhasználói felülete.

Nektek hogy tetszik a Panorama?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)